Training “Volg je koers!”

Training “Volg je koers!”

Deze leuke, interactieve training, waarin je nog meer leert en ontdekt over jezelf en je doelen en mogelijkheden is leuk en interessant om te volgen als je op zoek bent naar (nog meer) verdieping in jezelf.
Ook als je nieuwsgierig bent naar hoe je innerlijk nog meer kunt groeien zodat jij jezelf (nog) vrijer, rustiger, krachtiger, zelfverzekerder, gelukkiger kunt voelen is dit een aanrader. Deze training wordt gegeven in een groep van maximaal 6 personen.

In de training “Ont-moet jezelf!” ligt de nadruk op het jezelf nog beter leren kennen en je bewust worden van je patronen, denkwijzen, gedachten, overtuigingen etc…dus voornamelijk op het gebied van bewustwording.

In de training “Volg je koers” gaan we een stapje verder en gaan we, naast een verdieping in bewustwordingsprocessen bij jezelf, kijken naar hoe jij je wensen en doelen om kunt zetten in daadwerkelijke aktie zodat je dichter bij datgene kunt komen wat je innerlijk graag wilt. En dat kan op velerlei gebieden liggen en onder andere variëeren van “meer innerlijke rust” tot “meer zelfvertrouwen” of van “beter kunnen communiceren” tot “een andere baan”. Ook kunnen we gaan kijken hoe je ervoor kunt zorgen dat mogelijke blokkades, die ervoor zorgen dat zaken die je van plan bent om te doen tot nu toe niet gelukt zijn, opgelost worden zodat zaken nu (eindelijk) wel aangepakt/veranderd kunnen worden.
Ik heb de ervaring dat dit stuk een belangrijk gedeelte is in processen bij mensen. Veel mensen weten wel hoe ze zijn/denken/handelen maar vinden het lastig om het anders te doen en blijven in het “oude hangen” en dat is vaak jammer. Dus…grijp deze nieuwe kans en doe mee !

Wie kan er meedoen?
Deze training is voor iedereen die wil werken aan zichzelf en op zoek is naar verdieping in innerlijke processen. Het is fijn, maar niet strikt noodzakelijk, als je al enigszins bekend bent met jezelf en je patronen, overtuigingen, denkwijzen, kwaliteiten, valkuilen etc… Dit heb je wellicht als je geïnteresseerd bent in het leven en jezelf als mens, of je hebt al eens deelgenomen aan een andere cursus op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of je hebt bijv. yoga beoefend. Ook het lezen van een (of meerdere) boeken over persoonlijke groei en ontwikkeling of het (gehad) hebben van (groeps)gesprekken bij een psycholoog of andere hulpverlener kan ervoor gezorgd hebben dat je jezelf aardig in beeld hebt.
Twijfel je of je jezelf aardig in beeld hebt….doe dan eerst mee met de training “Ont-moet jezelf” of neem even contact met me op. Voor meer info over de training “Ont-moet jezelf”,volg deze link.
Wat kun je onder andere verwachten?
• Diepere inzichten verkrijgen over jezelf en leren van de ander door middel van diverse werkvormen
• Technieken/ideeën om zaken sneller los te laten
• Handvatten en oefeningen die je dichter bij jezelf en je gevoel brengen zodat je kunt zien waar jij innerlijk blij/gelukkig van wordt
• Van probleemgericht denken naar oplossingsgericht denken
• Van angst en onzekerheid naar acceptatie/liefde en vertrouwen
• Motivatie….hoe kom ik tot actie?

Na het volgen van deze training ben je weer een stap verder in jouw unieke innerlijke processen van bewustwording en door actief met de geleerde zaken en de opgedane kennis aan de slag te gaan heb jij de mogelijkheid en de keuze zaken nu echt of verder te accepteren/veranderen/aan te pakken om (nog) meer vreugde te brengen in jouw dagelijks leven !

Deze training bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2 uur. De kosten voor deze training bedragen EUR 50,00. Dit is inclusief koffie/thee/cursusmateriaal. Laat me even weten als jij interesse hebt? Wil je deze training op locatie, bijvoorbeeld voor je team…dat kan ! Informeer naar de mogelijkheden !

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.