Feeling-well-party

Sinds een aantal jaren geef ik regelmatig de “feeling-well-party”, een party die in een gezellige, ongedwongen sfeer mag plaatsvinden maar die jou wel kan helpen om je leven nog leuker te maken !
Door het praten met anderen over zaken die jou bezighouden in het dagelijks leven krijg je meer inzicht, kunnen problemen opgelost worden en kan jouw leven een positieve wendingkrijgen !
Soms vind jij de zaken “te weinig voorstellen” om naar een hulpverlener te gaan. En wellicht vind jij praten en “je open stellen” met bekenden leuker dan in een groep met mensen die je nog niet zo goed kent.
Ik geloof dat de “feeling-well-party” een leuk idee is om jou een stukje verder te helpen je doelen te realiseren.

Onder het genot van een hapje en drankje kun je, onder begeleiding van mij als professioneel coach, samen met een door jou uitgekozen groepje vriendinnen en vrienden, familie, kennissen of collega’s van gedachten wisselen over een onderwerp, een hulpvraag of iets dat je tegenkomt in het dagelijks leven.
Tijdens deze bijeenkomst kun je in een ongedwongen sfeertje alle denkbare zaken voorleggen aan mij. Ik luister, stel vragen en houd de mensen een spiegel voor zodat iedereen meer bewustwording en nieuwe inzichten kan krijgen.

Natuurlijk kunnen jullie als groep ook een thema bedenken voor de bijeenkomst zoals bijvoorbeeld balans werk/privé, relaties, zelfvertrouwen, loslaten, angsten, eten of kinderen en opvoeding. Indien er een thema bekend is kan ik daar in de voorbereiding rekening mee houden. Het is ideaal als de groep bestaat uit 4 – 6 personen.

We gaan kijken naar ieders persoonlijke doelen, hoe men deze kan bereiken en wat er nog nodig is om deze te bereiken. Natuurlijk komen belemmeringen en obstakels ook aan de orde.

Deze bijeenkomst duurt ongeveer 2 uren en kan plaatsvinden in de ochtend, middag of avond. Na deze bijeenkomst heb je meer inzicht in jezelf en jouw doel en weet je hoe je een begin kunt maken met de realisatie van datgene dat jij wilt bereiken.

De bijeenkomst kan bij je thuis plaatsvinden. De kosten voor deze party zijn EUR 100,00 inclusief eventuele materialen. Als ik naar je toe mag komen, (binnen een straal van 30 kilometer rondom Sint Anthonis) bereken ik reiskosten van EUR 0,35 per gereden km.

Natuurlijk mogen jullie ook naar mijn praktijkruimte(n) komen. Hiervoor geldt een toeslag van EUR 10,00 per bijeenkomst.

Wil jij een “feeling-well-party” organiseren? Leuk ! Neem even contact met me op via 06-40193253 of stuur een e-mail naar info@bewust-helen.nl
Leuk om jullie te ont-moeten !

Warme groet,
Monique van der Veen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.