Trainingen Zelfbewustwording en innerlijke groei

Ik geef diverse trainingen en workshops die je nog meer bewust kunnen maken van jezelf,(nog) meer inzicht geven in jouw patronen en denkwijzen en die ertoe bij kunnen dragen dat je dichter bij jezelf komt en jezelf (nog) lekkerder kunt gaan voelen.
Het zijn onder andere de trainingen en workshops “Ont-moet jezelf!”, “Volg je koers!”, “Kennismaken met Mindfulness”, “Leren Loslaten”, “Meditatie-en bewustwordingsavonden”, “enneagram” en andere ‘op-maat-gemaakte’ trainingen en workshops...

Omdat ik ruimte voor persoonlijke inbreng belangrijk vind, is het maximale deelnemersaantal per training/workshop 8 – 10 personen.
Het zijn leuke, inspirerende, leerzame bijeenkomsten waardoor jij het leven voor jezelf (nog) leuker kunt maken!
Iedereen, vanaf 16 jaar, kan meedoen, er is geen voorkennis van iets of eventuele dooorverwijzing van huisarts noodzakelijk.
Nieuwsgierig geworden? Lees de mogelijkheden eens rustig door.
Links in het menu kun je doorklikken naar de diverse trainingen.

Omdat ik aangesloten ben bij de ABvC is het mogelijk dat je ziektekostenverzekering de kosten van één van de trainingen of workshops geheel of gedeeltelijk vergoed. Wil je hier iets meer over weten, neem even contact met me op.
Op de agenda vind je de data waarop de diverse trainingen en workhops gegeven worden. Schikken deze data je niet, laat het me even weten, dan kijken we naar de alternatieven.
Ik vind het leuk je te ont-moeten. Je bent van harte welkom !

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.