Informatie voor Bedrijven

Wat is er mooier, voor u als werkgever, om gemotiveerde, gezonde, blije en gelukkige werknemers te hebben……? Zij zijn een aanwinst voor uw bedrijf en helpen uw bedrijf om te blijven groeien en bestaan.

Er zijn diverse trainingen die ik voor uw bedrijf kan verzorgen. Dat kan variëren van één of meerdere persoonlijke gesprekken met een medewerker, een (commerciële) training of een inspirerende sessie teambuilding !

Alle trainingen die u op mijn website vindt op het “particuliere gedeelte” zijn mogelijk binnen uw bedrijf. Ook zal ik hieronder een aantal mogelijkheden benoemen maar, heeft u zelf een ander idee, ik ben bereid om met u in gesprek te gaan en te kijken naar andere mogelijkheden, speciaal op maat gemaakt voor u en uw werknemers !!

VOORKOM ZIEKTEVERZUIM
In deze drukke, hectische tijden, waarin u als werkgever steeds meer vraagt van uw medewerkers is het erg belangrijk om stil te staan bij hun welzijn.
Hierdoor wordt ziekteverzuim voorkomen, mensen worden in de gelegenheid gesteld om hun hart te luchten en ook wordt hen geleerd hoe ze, ook tijdens hun dagelijks leven thuis en op het werk, innerlijke rust kunnen creëren om zo tot nog betere prestaties te komen.

Speciaal hiervoor heeft u de volgende mogelijkheden:

• de trainingen “Kennismaken met Mindfulness” en / of de trainingen “Ont-moet Jezelf!” en/of “Volg je koers!”. Voor meer info verwijs ik u graag door naar de info op de website. Tijden en aantal bijeenkomsten in overleg.
• (stoel) ontspannings-massages op uw bedrijf, waarbij uw medewerker slechts een half uurtje van de werkvloer weg is (ook ter voorkoming van RSI)

COACHING ON THE JOB

Het kan zijn dat er binnen uw bedrijf mensen rondlopen met een hulpvraag. Die kan erg breed zijn en kan liggen op het werkvlak zoals bijv mensen die vastlopen, een carrièreswitch willen maken maar niet weten hoe of andere vragen/problemen, maar de hulpvraag kan ook liggen in de privé-sfeer of in de combinatie/balans werk/privé. Of mensen zijn bezig met een reintegratie en hebben behoefte aan extra ondersteuning/gesprekken.
Vaak is de stap naar een hulpverlener voor die mensen groot. De mogelijkheid bestaat dat ik bij u langskom om zo de mensen op de werkvloer te coachen.
Dit gebeurt dan in sessies van 1 tot 1,5 uur.
Het aantal benodigde sessies is natuurlijk afhankelijk van de hulpvraag.
Aarzel niet langer, het is erg belangrijk dat u tevreden medewerkers heeft die zich lekker in hun vel voelen zitten!

Voor TEAMBUILDING is het enneagramspel een uitgelezen mogelijkheid. De mensen worden uitgedaagd om over zichzelf en hun medecollegae na te denken en op een eerlijke manier feed-back te geven over hun eigen functioneren en dat van anderen. Tevens bestaat de mogelijkheid om te kijken naar nieuwe doelen binnen een afdeling en het maken van een plan om te kijken hoe een team deze doelen op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier tot uitvoering kan brengen, waarbij het belangrijk is dat alle “neuzen” eenzelfde kant op gaan wijzen.
U kunt kiezen of u deze bijeenkomsten over één of meerdere dagdelen wilt verspreiden. Hoe meer bijeenkomsten, hoe uitgebreider en diepgaander zaken aan de orde kunnen komen. Het is mede afhankelijk van het aantal deelnemers.
Ieders persoonlijke inbreng is in dit soort bijeenkomsten erg belangrijk daarom adviseer ik om het maximale aantal deelnemers per groep te houden op ongeveer 15 personen.

Wilt u weten wat de tarieven zijn, neem gerust contact met me op. Ik heb de ervaring dat veel bedrijven enorme tarieven vragen voor dit soort diensten, laat u door mij verrassen, zowel in prijs als in kwaliteit! Natuurlijk ben ik bereid om in een gesprek het een en ander toe te lichten.

U kunt me bereiken op telefoonnummer 0485-384454 of 06-40193253.
Natuurlijk kunt u ook via de e-mail reageren, het adres is info@bewust-helen.nl

Het zal u verbazen hoe enthousiast uw medewerkers zijn als u ze laat deelnemen!

Ik verheug me erop om voor uw bedrijf en vooral uw medewerkers te mogen werken!

Warme groet,

Monique van der Veen,
Sint Anthonis

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.