Universal White Time Healing

White Time is een vorm van energie die afkomstig is uit de White Time Bron, die zich ergens in het universum bevindt. White Time is wit licht dat alle kleuren omvat. Het bevat verleden, heden en toekomst in een tijd-unit. Hierdoor wordt, bij een White Time behandeling, de klacht een paar seconden voordat deze ontstaan is behandeld, tevens wordt de klacht in het heden behandeld en tegelijkertijd wordt er energie gestuurd naar de toekomst om te voorkomen dat de klacht weer terugkomt. Het is een energie uit de vijfde dimensie, een energie met een hele hoge frequentie die zeer effectief werkt.

White Time is een energie die werkt met Licht en Liefde en
kan nooit op een negatieve manier gebruikt worden. Het is een mooie energie die helend en genezend kan werken bij allerlei klachten van lichamelijke en geestelijke aard. Het helpt je om fysiek en geestelijk te ontgiften zodat je gemakkelijker verdriet, stress, boosheid, spanningen etc. los kunt laten en het bevordert je persoonlijke groei. White Time helpt je inzicht te krijgen in die dingen die jou belemmeren en waardoor klachten kunnen ontstaan. White Time kan je helpen in jouw proces van bewustwording!

White-Time-behandelingen worden normaliter gegeven op een behandeltafel. Kleding kan daarbij aangehouden worden. Deze energie wordt doorgegeven via de handen van de behandelaar op verschillende plekken op het lichaam van de cliënt. De White-Time-energeie blijft na de behandeling nog geruime tijd in het lichaam aanwezig, in de meeste gevallen nog zo’n 25 tot 27 dagen. White Time is een krachtige, effectieve energie en wordt gebruikt voor alle voorkomende klachten. In de meeste gevallen is er na een aantal behandelingen duidelijk resultaat merkbaar.

Binnen de White Time kennen we enorm veel mogelijkheden, bijvoorbeeld:
• een afstandsbehandeling met White-Time-Energie
• het reinigen en zuiveren van de aura
• het plaatsen van zogenaamde “lichtbuizen” in het lichaam, deze werken als het ware als een batterij, die steeds een beetje energie af blijft geven
• het balanceren van de chakra’s
• een heling met geometrische vormen om het chakra-systeem te balanceren
• bepaalde steenleggingen die het chakra-systeem in balans brengen, eventuele blokkades op kunnen heffen en zorgen voor een goede doorstroming in het lichaam
• een zeer uitgebreide aurazuivering waarbij bepaalde belastende thema’s uit iemands leven (en vorige levens)uit alle lagen van de aura kunnen worden weggehaald
• diverse vormen van kleurheling
• behandelingen (op afstand) van dieren, planten, gebeurtenissen etc.
• het energetisch reinigen van huizen

Ik heb tot nu toe Level 1,2 en 3 binnen de White Time Healing gevolgd, wat wil zeggen dat je voor bovenstaande mogelijkheden allemaal bij me terecht kunt.

Een contact-behandeling inclusief gesprekje duurt ongeveer 1 uur, een afstandsbehandeling ongeveer 10 – 15 minuten.
Voor een behandeling met White-time-energie geldt het normale uurtarief van EUR 45,00. Een afstandsbehandeling kost EUR 10,00.

Voor vragen neem gerust contact met me op.

Voor meer informatie over Universal White Time Healing kun je ook kijken op www.universalwhitetimehealing.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.