Agenda – Workshops

Workshops

WORKSHOP (BASIS)MASSAGE-TECHNIEKEN

In deze workshop leer je hoe je een basis-ontspannings-massage voor rug/nek/schouders/benen/armen/voeten en gezicht aan iemand anders geeft. Leuk om te doen maar ook heerlijk om te ontvangen. Wil je iets meer lezen over massage en wat massage voor je kan betekenen, kijk dan eens bij “Lichaamsmassage” Wil je deelnemen aan een workshop, laat het me weten, dan kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden.

Natuurlijk kun je ook samen met je partner/vriend(in)/collega/kennis komen in mijn praktijkruimt om deze workshop te volgen.

Op dit moment gelden er een aantal leuke aanbiedingen. Kijk voor meer info in het hoofdmenu van de Agenda. Wil je deelnemen, neem dan gerust even contact op en we kijken naar de data en mogelijkheden.

WORKSHOP ENNEAGRAM

Het enneagram is van oorsprong een spiritueel ontwikkelingsmodel. Het model beschrijft negen persoonlijkheidstypen. Deze typen zijn de perfectionist, de helper, de winnaar, de individualist, de observeerder, de loyalist, de optimist, de leider en de bemiddelaar.
Elk type heeft zijn eigen drijfveren en patronen, negen patronen van denken, voelen en handelen, strategiën die succes geven, maar ook valkuilen en belemmeringen met zich meebrengen. Elk type verschilt in kwaliteit, in wat ze nastreeft en waar ze de aandacht op richt of wat het liefst vermeden wordt. Het enneagram belicht alle kanten van een type, ook die kanten die we niet zo graag onder ogen zien.
Het enneagram is een diepgaande wegwijzer naar zelfkennis, het primaire doel is jezelf diepgaand leren kennen en het hoe, wat en waarom van jezelf ontrafelen. Het is een spiegel waarin je kunt ontdekken hoe jij, en ook een ander, denkt, voelt en reageert.
Het is een levend model omdat het je uitnodigt je eigen plek te verlaten, en op pad te gaan naar uitdagingen die de andere typen voor je hebben. Je gaat inzien waarom een ander anders is dan jij en je leert hen te begrijpen, zoals zij zichzelf begrijpen.
Tijdens deze workshop spelen we één of meerdere varianten van het enneagramspel. Voorkennis is niet noodzakelijk. Heel leuk om te ervaren. Mooi als je mee wilt doen ! Laat het me weten !

WORKSHOP “SCHILDEREN MET BIJENWAS

“Encaustic art” is een hele oude techniek die met hedendaagse materialen nieuw leven in is geblazen. Encaustic betekent “inbranden” en vroeger bij de Grieken en Romeinen werd deze techniek gebruikt om gekleurde bijenwas te smelten en in te branden in hout. Tegenwoordig gebruiken we hiervoor een strijkijzer waarop we gekleurde bijenwas laten smelten. Hiermee gaan we “schilderen” en er ontstaan de meest prachtige kleuren en structuren. Het is een heel simpele methode om snel een prachtig resultaat op papier te krijg
en. Je zult echt versteld staan! Voorkennis of ervaring met schilderen of tekenen is niet nodig, alleen nieuwsgierigheid.
Omdat er intuïtief gewerkt wordt gebeurt het vaak dat er symbolen of zelfs duidelijke afbeeldingen en patronen naar voren komen die je wat kunnen vertellen over hoe je op dit moment in het leven staat. Deze kunnen je meer inzicht geven in jezelf of een situatie. Heel apart…. Als je er met “zachte ogen” naar kijkt, kun je er van alles in ontdekken.

Als je interesse hebt, laat het me weten en ik kijk even voor een mogelijkheid.
Ben je met een groepje (vriendinnen, collega’s, familie etc…) van minimaal 4 mensen, dan kunnen we ook samen een datum plannen in overleg, neem gerust even contact met me op. De kosten zijn EUR 25,00 per persoon voor 2 uren inclusief materiaalkosten. Als je met zijn vieren komt, mag je een 5e persoon gratis deel laten nemen.

Ook als je individueel kennis wilt maken met het schilderen met bijenwas zijn er mogelijkheden. Vraag me even naar de voorwaarden, prijzen en mogelijkheden.

06-40193253 of info@bewust-helen.nl

KIJK OOK ALTIJD EVEN ONDER het hoofdmenu “AGENDA” VOOR LEUKE AKTUELE AANBIEDINGEN

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.